Alyvuogių aliejus Kyklopas su mėta ir imbieru 250ml

18.95

Turime

Apie produktą

Alyvuogių aliejus su mėtomis ir imbieru sujungia ryškų, aromatingą imbiero skonį su gaiviu, kvapniu mėtos pojūčiu. Šių dviejų ingredientų derinys sukuria sprogstantį ir gaivinantį skonio profilį, kuris gali praturtinti daugybę patiekalų.

Rūgštingumas: 0,27%

Sudedamosios dalys: produktui pagaminti sunaudota 5 kg alyvuogių, 0,2 kg mėtų ir 0,1 kg imbierų, kad pagaminti 1 kg aliejaus.

Maistingumo deklaracija: 100 ml: energinė vertė: 825 Kcal/ 3389 kJ, Riebalų 92g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 13g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 73g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 6g. Angliavandenių 0g, iš kurių cukrus – 0g, baltymų – 0g, druskos – 0g.

Kodėl verta rinktis ypač tyrą alyvuogių aliejų?

Alyvuogių aliejus dažnai vadinamas „skystu auksu“ – ir ne veltui. Tai ne tik puikus prieskonis virtuvėje, bet ir vienas sveikiausių riebalų, kurį galime įtraukti į savo kasdienę mitybą. Štai kelios priežastys, kodėl jis toks naudingas:

  1. Širdies ir kraujagyslių draugas

Alyvuogių aliejus yra gausus mononesočiųjų riebalų rūgščių, kurios padeda mažinti „blogojo“ cholesterolio (MTL) kiekį kraujyje ir palaiko „gerojo“ cholesterolio (DTL) pusiausvyrą. Tai tiesiogiai prisideda prie sveikesnės širdies ir sumažina širdies ligų riziką.

  1. Galingas antioksidantų šaltinis

Ypač tyras alyvuogių aliejus pasižymi polifenoliais – natūraliais junginiais, kurie padeda kovoti su uždegiminiais procesais ir ląstelių pažeidimais. Tai natūrali apsauga nuo oksidacinio streso, kuris spartina senėjimo procesus.

  1. Gerina virškinimą

Dėl savo sudėties alyvuogių aliejus lengvina maisto įsisavinimą, gerina virškinimą ir netgi gali padėti subalansuoti skrandžio rūgštingumą. Viduržemio jūros regione jis nuo seno vartojamas kaip natūralus būdas palaikyti sveiką virškinimo sistemą.

  1. Naudingas kaulams ir sąnariams

Reguliarus alyvuogių aliejaus vartojimas siejamas su geresne kaulų mineralizacija ir lankstesniais sąnariais. Tai itin svarbu augant vaikams ir senstant vyresniame amžiuje.

  1. Grožio paslaptis

Alyvuogių aliejus puikiai drėkina ir maitina ne tik iš vidaus, bet ir iš išorės. Jis gali būti naudojamas kaip natūrali odos ar plaukų priežiūros priemonė.

  1. Natūralus energijos šaltinis

Skirtingai nuo daugelio kitų riebalų, alyvuogių aliejus lengvai pasisavinamas ir suteikia ilgalaikės energijos, todėl jis puikiai tinka aktyviai gyvenantiems žmonėms.

Trumpai tariant, įtraukus alyvuogių aliejų į kasdienį racioną, gauname ne tik išskirtinį skonį, bet ir naudos visam organizmui – nuo širdies iki odos.

Aprašymas

Ypač tyras alyvuogių aliejus Kyklopas praturtintas mėta ir imbieru 250ml

Natūralaus skonio alyvuogių aliejus: Makri alyvuogės sumalamos kartu su vaisiais ir žolelėmis iš Graikijos žemės mūsų alyvuogių malūne. Sveikiausias ir natūraliausias būdas suteikti alyvuogių aliejui unikalų skonį, išsaugant jo kokybę. Mes atrenkame tik šviežiausius vaisius ir žoleles ir sumaišome juos su šviežiausiomis Makri alyvuogėmis, kurios nuimamos ir sumalamos per kelias valandas nuo nuėmimo. Skonio suteikimo procesas atliekamas šalto spaudimo būdu, siekiant išsaugoti visas maistines medžiagas ir aromatus.

Rezultatas – išskirtinis, natūralus ir aromatingas produktas, siūlomas devynių skirtingų skonių, kurių kiekvienas pasižymi unikalia skonio patirtimi.

Alyvuogių aliejus, pagardintas mėtų ir imbiero ekstraktu, sujungia sodrų, aromatingą imbiero skonį su gaivinančia, kvapnia mėtų ekstrakto esencija. Šių dviejų ingredientų derinys sukuria sprogstamąjį ir gaivų skonio profilį, kuris gali paįvairinti daugybę patiekalų.

Mūsų imbiero ir mėtų ekstraktu praturtintą alyvuogių aliejų galite mėgautis tiek saldžiais, tiek pikantiškais patiekalais. Jis puikiai dera su kepta mėsa, šviežiomis salotomis, ryžiais, žuvimi ir jūros gėrybėmis. Išbandykite jį su sriubomis, sausainiais ar desertais, kad suteiktumėte unikalų skonį, arba apšlakstykite šviežiais vaisiais, kad gautumėte jaudinančią deserto patirtį.

Be to, imbiero ir mėtų skonio alyvuogių aliejus yra puikus naminių ledų priedas. Gaivinantis mėtų skonis ir aštrus imbiero posūkis puikiai dera su ledų vėsumu, sukurdami išskirtinį skonį, kuris pradžiugins tuos, kurie mėgsta saldžius ir pikantiškus derinius.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Alyvuogių aliejui kenkia tiesioginiai saulės spinduliai, karštis ir oras. Atidarius ir panaudojus aliejų, gerai užsukite butelį. Atidarius rekomenduojama sunaudoti per 1-2 mėnesius.

Gamintojas: „Kyklopas SA“, Graikija.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Alyvuogių aliejus Kyklopas su mėta ir imbieru 250ml”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *